Canesten 200 mg huvelytablettaA Canesten 200 mg hüvelytabletta hatóanyaga a klotrimazol, mely a hüvely gombás fertőzésének és az ehhez kapcsolódó gyulladásnak a kezelésére alkalmas. Ezeket a fertőzéseket általában Candida elnevezésű gombafajok okozzák.

Gynoxin 200 mg lagy huvelykapszula 3 dbA Gynoxin 200 mg lágy hüvelykapszula a hüvely és a külső nemi szervek gombás fertőzéseinek (amelyek járhatnak a külső nemi szervek, ill. a hüvely gyulladásával vagy fertőzéses eredetű folyással) kezelésére alkalmas.

Magne_B6_femina_2A fogamzóképes korban lévő nők jelentős részénél, a menstruációs ciklust megelőző időszakban visszatérően, ingerlékenység, fáradtság, hangulatingadozás, mellfeszülés és puffadás fordul elő. A tünetek többnyire a ciklus kezdete előtt kb. hét nappal jelentkeznek és a ciklus kezdetén megszűnnek.

tenaSpeciális betét várandósság során fellépő vizeletcsepegésre, egyedi szagsemlegesítő rendszerrel.

Pevaryl 150 mg huvelykup 3 dbA hüvelykúp a hüvely gombás fertőzéseinek kezelésére szolgál. Amennyiben az élesztőgomba fertőzés valamelyik tünete jelentkezik Önnél és orvosa korábban megállapította, hogy ezeket a tüneteket gombafertőzés okozza, a Pevaryl hüvelykúp használatával megszüntetheti a fenti panaszokat.

1. oldal / 2

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!