Az állandó rohanásban nincs ideje egészségesen étkezni? Fáradt, ideges, zsibbadnak a tagjai? Fogyókúra után gondjai vannak... Számos oka lehet a problémáknak, ezek közül az egyik a magnézium-hiány.
Dr. Kovács Gergely ortopéd-sebész, sportorvos adott választ a kérdésekre a helpNeT Iroda által készített interjúban. Internetes szakcikk-összeállításunk is erre keresi a választ. Ajánljuk szíves figyelmébe.
Patikánk a magnézium-hiány tüneteinek kezelésére az alábbi készítményeket ajánlja:

Magnézium Béres 375 mg
+ B6 filmtabletta
            JutaVit Szerves Magnézium+B6+D3
vitamin filmtabletta
            Magne B6 bevont tabletta
Magnezium Beres 375mg B6 filmtabletta 30x151503 2018 tn             JutaVit MagneziumB6 D3 tabletta 50x419227 2016 tn             Magne B6 bevont tabletta 50x162705 2016 tn

mhiany 2 tnA magnézium az egyik leggyakoribb anyag a Földön és a szervezetünkben egyaránt. Több száz biokémiai folyamathoz szükséges a magnézium jelenléte, így ha túl kevés van belőle, az számos kellemetlen, fájdalmas tünettel járhat együtt.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Egészségkalauz

mhiany 3 tnA zsibbadásnak számos oka lehet, vannak köztük teljesen ártalmatlanok is. Zsibbadás az idegek átmeneti, gyulladás okozta ingerlése miatt is kialakulhat, de a háttérben súlyos neurológiai betegségek is állhatnak.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

mhiany 1 tnA testünk minden sejtjében megtalálható magnéziumot a szervezet nem tudja előállítani, így táplálékunkból kell magunkhoz vennünk. Hiánya a test szinte valamennyi folyamatát befolyásolja, ám ha elegendő mennyiségben fogyasztjuk, akár még okosodhatunk is tőle!
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: VitalMagazin

interjuÉvekkel ezelőtt már fókuszba került a magnézium, mint a szervezetünk számára egyik legfontosabb ásványi anyag. Akkor a sportolók szempontjából vizsgáltuk jelentőségét és biológiai hatását. Most a magnézium-hiányt és annak körülményeit tekintjük át Dr. Kovács Gergely ortopéd-sebész és sportorvos szakorvossal a Sportkórház egykori sebész főorvosával, aki a korábbiakban is segített a szakmai eligazodásban.

1. oldal / 3

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!