baner
OscillococcinumAz influenza homeopátiásan nagyszerűen kezelhető az oscillococcinum golyócskákkal. Az oscillococcinum vírusölő hatását számos tanulmány bizonyította. Az első tünetek megjelenésekor kell elkezdeni szedését, így a súlyos betegség kialakulása megelőzhető. Adagolása: 1 nap: 3 tubus dózis, 2. nap: 2 tubus dózis, 3. nap 1 tubus dózis. Gyermekeknek vízben oldva is beadható.

Az oscillococcinum a már kialakult influenza gyógyulási idejét akár a felére is csökkentheti, és megelőzi a szövődmények kialakulását.

Az oscillococcinum influenzás időszakban kúraszerűen szedve (heti 1 tubus) felkészíti a szervezetet a vírusokkal való találkozásra. Kitűnő az Echinacea növényből készült homeopátiás monokészítmény is, mely alacsony hígításban megőrzi a növény immunerősítő, gyulladás-gátló tulajdonságát. Egész télen szedhető. Az oscillococcinumot a világon több mint 15 millió ember szedi rendszeresen, több mint 65 éve.

Gyakori kérdések az oscillococcinum használatával kapcsolatban

Vannak az oscillococcinumnak érezhető mellékhatásai?
Az oscillococcinum alkalmazásánál nem tapasztaltak mellékhatásokat. Nem lehet túladagolni, és nem befolyásolja a krónikus betegségeket (pl. magas vérnyomás) sem. Az oscillo más gyógyszerekkel együtt is szedhető.

Szedhetik gyermekek is?
Az egész család szedheti. Két évnél fiatalabb kisgyermek esetén, kérje ki orvosa véleményét!

Mikor kell elkezdeni az oscillococcinum szedését?
Leghatásosabb akkor, ha az első tünetek megjelenésétől elkezdjük szedni. Ilyenkor megakadályozza a súlyosabb problémák kialakulását.

Hogyan kell bevenni?
  • Első nap háromszor egy tubusnyit kell bevenni, és lassan elszopogatni.
  • Második nap két tubus a dózis, a harmadik napon egy. Étkezések között kell a tubus tartalmát a nyelvre szórni, kávé és erős aromájú ételek fogyasztása a bevételt követő fél órában nem javasolt. Illóolajas termékek csökkenthetik a homeopátiás szerek hatását.
Gyorsan hat az oscillo?
Igen, főleg ha rögtön az első tünetek megjelenésekor bevesszük.

Mennyi ideig tartható el az oscillo?
5 év a gyógyszer szavatossági ideje.

Szedhető más gyógyszerekkel együtt?
Igen.

Súlyos krónikus betegek is szedhetik?
Általában igen, de kérdezze meg kezelőorvosát!

Terhesség alatt szedhető?
Minden gyógyszer szedése előtt kérje orvosa tanácsát, ha állapotos. Az oscillo általában biztonságosan alkalmazható várandósság alatt is.

Megérinthetem a golyócskákat kézzel?
Lehetőleg kerülni kell, legjobb a gyógyszert a tubusból egyenesen a szájba önteni. Gyermekeknek vízben oldva is beadható.

Tartalmaz cukrot az oscillo?
Igen, 1 tubus 1 gramm cukrot tartalmaz ( 1/5 teáskanál).


Forrás: Boiron