zoviraxA Zovirax ajakherpesz krém a száj és az arc területén jelentkező ajakherpesz (visszatérő herpes labialis) kezelésére szolgál, amelyet a Herpes simplex vírus okoz. Klinikai vizsgálatok tanúsítják, hogy a Zovirax ajakherpesz krém alkalmazása felgyorsítja a gyógyulási folyamatot és lerövidíti a fájdalom időtartamát.

telviran kremA Telviran krém hatóanyaga az aciklovir, herpeszvírus okozta bőrfertőzések helyi kezelésére szolgál. A Telviran krém a herpeszvírusok elpusztításával vagy növekedésük leállításával fejti ki hatását. A hatóanyaggal végzett klinikai vizsgálatok igazolták, hogy lerövidíti a gyógyulási folyamatot és a fájdalom időtartamát.

herpesilGyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását kísérletek igazolják. A készítmény komponenseinek a Herpes simplex (I) vírusszaporodást gátló, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő-, bakteriális utófertőzést gátló, sebgyógyító hatását szakirodalmi adatok igazolják.

compeed
Ultravékony, hidrocolloid-075-öt tartalmazó csaknem láthatatlan tapasz, amely alkalmas a herpesz kezelésére annak KIALAKULÁSÁTÓL AZ ELTŰNÉSÉIG. Az applikátor használatával csökken a felülfertőzés kockázata, mivel a beteg nem ér a herpeszhez. A felhelyezett tapasz lefedi a herpeszt, és a betegség valamennyi szakaszában enyhítheti a tüneteket és elősegíti a gyógyulást.

dorithricinFájdalommal járó száj- és garatüregi gyulladásos megbetegedések helyi kezelésére szolgáló szopogató tabletta – felnőttek és 6 éves kor feletti gyerekek részére. Baktériumellenes, fertőtlenítő és fájdalomcsillapító hatású gyógyszer.

1. oldal / 3

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!