duofilmA Duofilm szemölcs elleni kezelésre szolgál. A szemölcsök a bőr felszíni rétegeinek vírusfertőzése következtében alakulnak ki. A lappangási idő pár héttől néhány hónapig terjedhet. A szemölcs a vírus sérült bőrfelülettel történő érintkezésével terjed, különösen meleg és nyirkos bőr esetén. Ez okozza, hogy a fertőzés egyik leggyakoribb forrása az uszoda.

varixinal_60_mHagyományos növényi gyógyszer az alsó végtagok kellemetlen érzeteinek (fáradékonyság, a lábak feszülése, amelyek az enyhe vénás keringési rendellenességei során lépnek fel) enyhítésére.

terbisil krem 2A Terbisil krém gombaellenes készítmény, hatására elpusztulnak a bőrbetegséget okozó gombák. A Terbisil  krém a bőr gombás fertőzéseinek helyi kezelésére szolgál, külsőleg.

Irix_sprayAz IRIX® kiemelt előnye, hogy természetes hatóanyagú, azonnal hűsíti és nyugtatja a kezelt bőrfelületet, alkalmazása után pár órával a kialakult bőrpír csökken.

clarasept-fertotlenito-folyekony-szappanBetegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre. Betegfürdetésre is alkalmas.

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!