baner

omron_vernyomasNormál méretű mandzsettával (22-32 cm) rendelkező, pontos, kényelmes, gyors mérést biztosító felkaros vérnyomásmérő. Két felhasználó 60-60 mérési adatát tároló memória, szabálytalan szívritmus kijelzés.

Dcont_Trend

A Dcont Trend készülék a 77 Elektronika Kft. legújabb kapilláris elven működő vércukormérő rendszere, amely az Ideál Teszt reagenscsík használatára hitelesített.

accu-chek-active-vercukorszintmero-keszulekAz új Accu-Chek® Active vércukorszintmérő készülék maradéktalanul kielégíti a korszerű vércukormérőkkel szemben elvárható követelményeket.

partnerA készülék a pillanatnyi vércukorszintet határozza meg oly módon, hogy érzékeli azt az elszíneződést, ami a tesztcsíkban levő reagens és a vércseppben található cukor reakciójakor keletkezik. Az elszíneződés leolvasása a megvilágított felületről visszaverődő fény mérésén alapszik.

omron-m2-automata-felkaros-vernyomasmero+omron-eco-temp-lazmeroIntellisense technológiával működő, pontos, gyors, kényelmes mérést biztosító automata felkaros vérnyomásmérő készülék. Kijelzi a szabálytalan szívritmust, a normál értéktől eltérő vérnyomást.

Medinose - az allergia elleni készülékMedinose - az első biofizikai fényterápia a leggyakoribb nazális allergiák többsége ellen, mint például a szénanátha, házipor- és állatszőrallergia. Csak napi négy és fél perc naponta háromszor, és rövid időn belül enyhülnek az allergiás tünetek. A medinose gyógyszerek nélkül is segíthet, nincsenek mellékhatásai, és megelőzésre is alkalmas.