Algoflex 400 mg filmtabletta 30 dbAlkalmas különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, rándulások, izomhúzódások kezelésére, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint fogfájás, menstruációval összefüggő fájdalom, fejfájás, műtét utáni fájdalom csillapítására, és lázcsillapításra.

Nurofen Non-Aqua 100 mg szajban diszpergalodo  tabletta gyermekeknekA gyógyszer-készítmény gyermekeknek szánt, eperízesítésű láz- és fájdalomcsillapító készítmény. Alkalmas a fertőző betegségek és a védőoltások következtében kialakuló láz gyors és hatékony csökkentésére, enyhe és mérsékelt fájdalom csillapítására.

Voltaren Emulgel Forte 20 mg g gel 100 gA Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél az ízületek és az izmok fájdalommal járó elváltozásai esetén enyhíti a fájdalmat és csökkenti a gyulladást. Hatóanyaga, a diklofenák, az úgynevezett nem szteroid gyulladásgátló és fájdalomcsillapító gyógyszerek csoportjába tartozik, a mélyen elhelyezkedő, gyulladt szövetekben fejti ki hatását.

Aspirin Effect 500 mg szajban diszpergalodo granulatum 10 tasakAz Aspirin Effect 500 mg szájban diszpergálódó granulátum enyhe és középerős fájdalmak esetén alkalmazható, mint fejfájás, fogfájás, hátfájás, megfázás okozta torokfájdalom, ízületi és izomfájdalmak, továbbá lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.

Kalmopyrin 500 mg tabletta 12 dbAz acetilszalicilsav a nem szteroid fájdalomcsillapítók és gyulladás-csökkentők csoportjába tartozik. Alkalmazható enyhe és középerős fájdalmak: pl. fejfájás, fogfájás, hátfájás, ízületi fájdalmak és menstruációs fájdalom; továbbá lázas, hűléses és reumás megbetegedések kezelésére.

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!