Algoflex forte filmtabletta 30 dbAz Algoflex forte filmtabletta fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatással rendelkezik. Alkalmas különböző eredetű fájdalmak, mint fejfájás, fogfájás, menstruációval összefüggő fájdalom, műtét utáni fájdalom csillapítására, mozgásszervi és ízületi betegségek, rándulások, izomhúzódások kezelésére. 

algoflex 400Alkalmas különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, rándulások, izomhúzódások kezelésére, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint fogfájás, menstruációval összefüggő fájdalom, fejfájás, műtét utáni fájdalom csillapítására, és lázcsillapításra.

nurofen-narancsizu-20mg/g-belsoleges-szuszpenzio-gyermekeknekA gyógyszerkészítmény speciálisan gyermekeknek szánt narancs ízesítésű láz- és fájdalomcsillapító készítmény. Alkalmas a fertőző betegségek és a védőoltások következtében kialakuló láz gyors és hatékony csökkentésére, valamint enyhe és mérsékelt fájdalom gyors és hatékony csillapítására olyan esetekben, mint meghűléses és influenza-szerű tünetek, torokfájás, fogzási fájdalom, fog-, fül-, fejfájás, zúzódások és rándulások.

voltaren dolo 25A Voltaren Dolo 25 mg lágy kapszula diklofenákot tartalmaz, mely az ún. nem szteroid gyulladásgátló gyógyszerek csoportjába tartozik. A Voltaren Dolo 25 mg lágy kapszula fájdalomcsillapító hatású, egyúttal azonban csökkenti a gyulladást (duzzanatot) és a lázat is.

mebucain-mint-szopogato-tablettaA Mebucain Mint szopogató tabletta enyhíti a torokfájást, vagy az enyhe szájüregi fertőzések okozta fájdalmat. Emellett csökkenti a fertőzést okozó kórokozók számát is.

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!