voltaren_emulgelA Voltaren Emulgel a bőrbe való bedörzsölésre szolgál. Hatóanyaga, a diklofenák, az úgynevezett nem szteroid gyulladásgátló és fájdalomcsillapító gyógyszerek csoportjába tartozik. Az ízületek és az izmok fájdalommal járó elváltozásai esetén enyhíti a fájdalmat és csökkenti a gyulladást.

algoflex-izom+izulet-300-mg-retard-kemeny-kapszulaAz ibuprofén a nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID) csoportjába tartozik. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszer csillapítja a fájdalmat, mérsékli a gyulladásos folyamatokat és lázcsillapító hatással is rendelkezik. Alkalmazása gyulladásos eredetű, fájdalmas izületi betegségek, izomfájdalom, lágyrész sérülések, duzzanatok kezelésére javasolt.

advil_ultraAlkalmas különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, izomfájdalmak kezelésére, valamint egyéb eredetű enyhe, középsúlyos fájdalmak, mint menstruációs fájdalom, hátfájás, fejfájás, migrén, fogfájás csillapítására, lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.

beres-febrilin-tablettaLáz, illetve enyhe és középsúlyos fájdalom (fejfájás, fogfájás, izom-, ízületi fájdalom,  idegfájdalom- ill. gyulladás okozta fájdalom, meghűlés-láz okozta fájdalom) csillapítására.

megfazas7
A Béres Febrilin 750  mg tabletta láz, illetve enyhe és középsúlyos fájdalom (fejfájás, fogfájás, izom-, ízületi fájdalom,  idegfájdalom-, ill. gyulladás okozta fájdalom, meghűlés, láz okozta fájdalom) csillapítására ajánlott.

5. oldal / 5

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!