proenzi3+-tablettaGlukózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, Boswellia-kivonat, C-vitamin és mangán tartalmú étrend-kiegészítő. Az ízületek működéséhez elengedhetetlen, hogy a csontok megfelelően elmozdulhassanak egymáson. Ezt biztosítja a szilárd, de rugalmas porcbevonat a csontok lekerekített végén, és az ízületi folyadék, amely mintegy „olajozza” az ízületek mozgását. Akár az ízületi folyadék vagy a porc összetétele megváltozik (pl.: porckopás), az ízületek mozgathatósága romlik.

Proenzi3 ExPur filmtabletta 180 dbGlukózamin-szulfát, Kondroitin-szulfát, MSM, ExPur komplex tartalmú, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer. Alkalmazása javasolt ízületi betegségben szenvedők különleges táplálkozási igényeinek kielégítésére.

dona_filmtablettaA Dona az egyéb nem szteroid gyulladásgátlók és reumaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik. Enyhe-középsúlyos térdízületi gyulladás (térdízületi oszteoartritisz) tüneteinek enyhítésére használják.

herbavital-porc-tablettaGlukozamin, MSM, ginzeng tartalmú étrend-kiegészítő tabletta a porc egészségéért.

calcividAlkalmazása ajánlott a csontképzéshez és a normális csontanyagcseréhez nélkülözhetetlen kalcium- és D3-vitamin pótlására, a maximális csonttömeg kifejlődésének elősegítésére, a csontállomány csökkenésének és a csontképzés zavarának megelőzésére, kiegészítő kezelésére.

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!