visszer-szepseghiba-kockazatokkalKülönösen a nyári kánikulában az erek kitágulnak, csökken a vérnyomás, lassul a vérkeringés, ez erősítheti a visszeres panaszokat, de minden évszakban érdemes fokozott figyelmet fordítani a visszeres megbetegedés megelőzésére, a már kialakult visszér esetén a panaszok, a kockázatok csökkentésére.

Visszérbetegeknek ajánljuk az alábbi vény nélkül kapható készítményeket:

 

mi-a-visszerbetegseg?A visszérbetegség (varicositas), azaz a felületes vénák kitágulása, kanyargóssá válása Magyarországon igen gyakori betegség. Becslések szerint a harminc-ötven év közöttiek tizedét érinti, míg a hetven felettiek esetében minden második embernél észlelhetőek a tünetei.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

labszarfekelyAz elhanyagolt visszér életveszélyes szövődményhez vezethet. Néha már lábszárfekéllyel, súlyos visszeres vérzéssel kerül orvoshoz a beteg. Dr. Daróczy Judit professzor, a Szent István Kórház bőrgyógyásza beszél a betegek felelősségéről, kezelésről.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Forrás: Házipatika

visszerklinikakHa már elszánta magát, de nem tudja, hová menjen? Az alábbi linken megtalálhat néhány magánklinikát, ahol vénás betegségek, visszerek gyógyításával, műtéti kezelésével is foglalkoznak.


visszer_etrendDr. Moser Györgyné - Karádi József - Kovács Brigitta: Visszér, aranyér, egyéb vénás betegségek és az étrend

3. oldal / 3

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!