Bejelentkezés

Regisztrálásmebucain2Patikánkban a gyógyszerészi gondozás a krónikus léguti betegségben szenvedőkre is kiterjed, melynek protokollját a Gyógyszerészi Gondozás Szakmai Bizottság nemzetközi és hazai szakmai irányelvek alapján készítette el.

A gondozás keretén belül gyógyszerészeink segítenek az allegiás rhinitis betegség felismerésében tanácsot adnak a megfelelő OTC gyógyszerek kiválasztásában illetve  azok  helyes, biztonságos alkalmazásában. Az asztmára illetve COPD-re (krónikus obstruktív léguti betegség) utaló tünetekkel rendelkezőket, rizikócsoportba tartozókat orvoshoz irányítjuk. Az asztma-COPD gyógyszeres kezelést kiegészítő életmód változtatásról megfelelő tájékoztatást biztosítunk.

A gyógyszertárba látogatók szűrővizsgálaton vehetnek részt, mely során egy kilégzési csúcsáramlásmérő eszköz segítégével rövid idő alatt diagnosztizálható az asztma és egyéb légúti betegségek. A készülékkel már a tünetek megjelenése előtt kimutatható a légúti szűkület kisfokú növekedése is.

A gondozást végző gyógyszerészek:

dr.Argay Márton
dr.Szatmári Andrea

legalis

Eötvös Patika

Dr.Kovács Zsuzsanna szakgyógyszerész
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

simplepay bankcard logos left 482x40