reparon kup kenocsA Reparon végbélkúp hatóanyagként elölt baktérium kultúra szuszpenziót tartalmaz. A baktérium kultúra szuszpenzió a bőrre és a nyálkahártyára való felvitele után immunválaszt vált ki, fokozza az érintett szövetek természetes védekezőképességét, gyulladáscsökkentő hatású és elősegíti a sebgyógyulást. A Reparon végbélkúp az aranyér és szövődményeinek kezelésére szolgál.

Sperti Preparation H vegbelkupA Sperti Preparation H végbélkúp az aranyér tüneteinek (pl. fájdalom, irritáció, viszketés, diszkomfort érzés székletürítés során) enyhítésére szolgáló készítmény.

hemoridA Hemorid végbélkenőcs külső aranyeres panaszok tüneti kezelésére, a vérzés, a fájdalom, a viszketés enyhítésére és a gyulladás csökkentésére szolgáló gyógyszer.

reparon kup kenocsA Reparon kenőcs hatóanyagként elölt baktérium kultúra szuszpenziót tartalmaz. A baktérium kultúra szuszpenzió a bőrre és nyálkahártyára való felvitele után immunválaszt vált ki, fokozza az érintett szövetek természetes védekezőképességét, gyulladáscsökkentő hatású és elősegíti a sebgyógyulást. A Reparon kenőcs az aranyér és szövődményeinek kezelésére szolgál.

rowatinexA Rowatinex vese- és húgyúti megbetegedések (pl. vesekő, vagy a húgyvezetékben lévő kő és az ezekhez kapcsolódó tünetek) kezelésére, valamint az újbóli kőképződés gátlására, továbbá enyhe húgyúti fertőzésben a vizeletelválasztás elősegítésére szolgáló gyulladáscsökkentő és enyhe antibakteriális hatású, simaizmok görcsét oldó gyógyszerkészítmény.

1. oldal / 3

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!