cirkulinA termék hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint: a pszichés stressz enyhe tüneteinek enyhítésére, az alvás elősegítésére.

Sedatif pcNövényi eredetű anyagok felhasználásával készült, szopogatásra szánt tabletta. A szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére szorongás, érzelmi labilitás, ingerlékenység, valamint alvászavarok esetén, különösen túlhajszolt egyének, hiperaktív gyerekek és idős betegek részére.

valeriana relax2A Valeriana Relax étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek hatóanyagai hozzájárulhatnak a normál idegállapot, a lelki egyensúly fenntartásához és az egészséges alváshoz.

Kalcium_magnezium_cink_forteA Kalcium és a Magnézium hozzájárulnak a csontok és a fogak egészséges szerkezetének kialakításához és megtartásához, szükségesek a normális izom- és idegműködéshez. A Cink segít megőrizni a haj, a bőr és a köröm egészségét. Ezen kívül a D-vitamin fontos szerepet játszik a csontok szerkezeti épségének megőrzésében.

worishofeni-nervenpflege-nyugtato-tablettaA tabletta növényi eredetű összetevõinek feszültségoldó, nyugtató, belsõ nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, és könnyebb elalvást biztosító hatásait a felhasználói megfigyelések és a tudományos irodalom is igazolja.

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!