Gyógyszertárunk bemutatása

Jogelőd nélküli patikámat 1993. augusztus 4-én nyitottam a VI. kerületi Eötvös utca és Andrássy út sarkán.
Szüleim mindketten gyógyszerészek, tőlük kaptam e szép hivatás szeretetét is. Nyugdíjas édesapám naponta bejárt segíteni a gyógyszertárba, ilyen módon adva át a magisztrális gyógyszerkészítés több évtizedes tapasztalatait. Édesanyám 1956-ban lett gyógyszerész és még halála előtt vehette át az 50 éves jubileumot jelző Aranydiplomát.
Célunk, hogy gyógyszertárunkban a betegek és a vásárlók a legmagasabb színtű szakmai szolgáltatást vehessék igénybe, a megfelelő utasításokat időben és a legteljesebb körben megkaphassák. Naponta négy gyógyszerész és három asszisztens áll az Önök rendelkezésére, hogy a megfelelő szakmai információval, tanáccsal lássa el a hozzánk betérő beteget vagy vásárlót.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
szakgyógyszerész, gyógyszertárvezető

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!