bio_glukozamin_400
A Bio-Glukozamin 400TM biológiailag aktív glukozamin-szulfát komponenst tartalmaz, amely testünk porcszintézisének egyik természetes építőeleme. A Glukozamin-szulfát bevitele által elősegíti a természetes porcszintézist és a regeneráló mechanizmusokat, megelőzi az ízületi porcok további kopását.

Milgamma N lagy kapszula mA Milgamma N kapszula B-vitaminokat (B1-vitamin-származék, B6- és B12-vitamin) tartalmazó készítmény. Kedvezően befolyásolja a különböző fájdalmas, gyulladással járó idegmegbetegedéseket és reumatikus kórképeket (pl. arcidegbénulás, fájdalmas izomfeszülések, övsömör stb.).

calcium_sandozA Calcium-Sandoz pezsgőtabletta kalciumot tartalmaz. A kalcium nélkülözhetetlen ásványi anyag és szükséges a csontok képződéséhez és egészségi állapotuk fenntartásához.

Beres Egeszsegtar Porcero FORTE filmtabletta 90 dbA Béres Egészségtár Porcerő FORTE filmtabletta ízületi betegségben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal és C-vitaminnal.

Rheumon gél A váz-izomrendszer lágyrészeiben kialakuló (mozgásszervi) reumás megbetegedések kezelésére: A reumás megbetegedések kifejezés nagyszámú betegséget foglal magába. Ide tartoznak az izom-reumatizmusok, a váll körüli izmok feszességével járó betegségek (periarthropathia humeroscapularis), a derékfájás különböző fajtái, mint a lumbágó, az isiászos megbetegedések, az ínhüvely és nyálkatömlők gyulladása, továbbá a gerincoszlop és más ízületek kopási és túlterheléses esetei (arthrosisok, spondylosisok). Az izmok tompa, zúzódással járó sérülései a fájdalommal, duzzadással esetleg vérömleny kialakulásával járó húzódás, rándulások és szakadások kezelésére, melyek gyakran előfordulhatnak a napi munka és sportolás során. 

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!