Canestenn 10 mg ml kulsoleges oldatA Canesten oldat hatóanyaga, a klotrimazol széles spektrumú ún. antimikotikum. Alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének helyi kezelésére a szőrrel nem fedett bőrfelületen, hajlatokban, lábujjak között, köröm/körömágy mentén, illetve a nem gombás eredetű bőrgyulladás kezelésére.

Canespro kenocsA kéz- és lábkörmök gombás fertőzéseinek körömeltávolító kezelésére szolgáló készítmény, amely egyidejűleg gombaellenes hatással is rendelkezik.

Nailner stift gombas koromfertozesreA Nailner® Stift egyedülálló, szabadalmaztatott beviteli rendszere lehetővé teszi, hogy hatóanyaga behatoljon a körömlemezbe, és a probléma forrásánál vegye fel a harcot a körömgombával, a gomba számára előnytelen környezet biztosításával.

Batrafen krémA Batrafen krém a bőr gombás fertőzéseinek kezelésére alkalmazható készítmény (széles spektrumú gombaellenes szer). A ciklopirox-olamin gombaölő hatása a legtöbb bőr- és nyálkahártya megbetegedést okozó gombával szemben érvényesül.

Canesten Plus bifonazol krémA Canesten Plus bifonazol krém hatóanyaga a bifonazol, egy széles spektrumú gombaellenes szer. Bőrfertőzést okozó gombák, úgynevezett dermatofiták, élesztőgombák, penészgombák és egyéb gombák által okozott bőrfertőzések és az ezzel járó tünetek kezelésére alkalmas.

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!